fbpx
Kontor

Hörby

Om Ludvig & Co i Hörby

Ludvig & Co i Hörby har funnits på orten sedan 1962. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk till hantverkare och fastigheter. Vi har en bred kunskap inom kontoret och kan därför hjälpa stora som små, enskilda firmor, AB och HB. Hos oss får man inte en konsult man får ett helt kontor till sitt förfogande.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Hörby hittar du oss mittemot biograf Metropol – alltid nära till hands.

Vi stänger kontoret i Hörby 31/7 och hänvisar därefter våra kunder till kontoret i Sjöbo eller något av våra andra närliggande kontor.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Hörbykontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Att sälja fastigheten – Växjö

Växjö

Välkommen till en informationsträff där vi bland annat berättar hur en försäljning går till, vad man bör tänka på med jakt, arrenden och skogsbruksplan och där du har chansen att ställa dina frågor och funderingar.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Nygatan 36
242 31 Hörby

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–15:30

Lunchstängt: 12:15–13:00

Vi stänger kontoret i Hörby 31/7 och hänvisar därefter våra kunder till kontoret i Sjöbo eller något av våra andra närliggande kontor.

Följ oss på sociala medier