fbpx
Kontor

Höör

Om Ludvig & Co i Höör

Ludvig & Co i Höör har funnits på orten sedan 2005. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från åkerier till tillverkande företag och restauranger. Vi ger rådgivning till aktiebolag, enskilda firmor och övriga företagsformer inom skilda branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Höör hittar du oss på Nya Torg precis bredvid Café Boijertz. – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Höörkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Nya Torg 3a
243 30 Höör

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00–12:45

Övriga tider enl. överenskommelse.

Följ oss på sociala medier