fbpx
Kontor

Helsingborg

Om Ludvig & Co i Helsingborg

Här hittar du engagerade ekonomer, med stort kundfokus, vars största drivkraft är att skapa affärsnytta för kunderna. Med fokus på digitala lösningar förenklar vi vardagen och minskar administrationen för företagaren oavsett vilken bransch som företaget är verksamt i.

Med stor branschkunskap inom de flesta branscherna ger vi företagarna de bästa förutsättningarna för att satsa fullt ut på sin egen verksamhet. Tillsammans med expertis inom olika affärsområden i vår organisation blir vi din partner och bollplank till dig och ditt företag.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Helsingborgkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Kungsgatan 2
252 21 Helsingborg

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–15:30
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Följ oss på sociala medier