fbpx
Kontor

Finspång

Om Ludvig & Co i Finspång

Ludvig & Co i Finspång har funnits på orten sedan 1996. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från konsultverksamhet och bostadsrättsföreningar till skog- och lantbruksföretag. I Finspång har vi hög kompetens inom redovisningsfrågor samt Fortnox.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Finspång hittar du oss i gamla Vårdcentralen, mitt emot Pressbyrån – alltid nära till hands.

 

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Finspångkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Vallonvägen 15
612 30 Finspång

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:30–16:00
Fre: 08:30–15:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Fr o m fredag den 22/12 kommer kontoret hålla jul- och nyårsstängt. Vi är åter på plats måndag den 8 januari.


Är det några akuta ärende kontakta Tina Karlsson på mail tina.karlsson@ludvig.se eller ring växeln 0122-23980 och be dem lämna ett meddelande så tar vi kontakt så snart vi kan.


Önskar alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Följ oss på sociala medier