fbpx
Kontor

Avesta

Om Ludvig & Co i Avesta

Ludvig & Co i Avesta har funnits på orten sedan 2010. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord och skog till konsultföretag och entreprenörer inom jord/skog, bygg och anläggning. I Avesta är vi kunniga och engagerade, vi brinner för småföretagare och att se våra kunder lyckas. Vi har spetskompetens både inom lantbruk och aktiebolag i en rad olika branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Avesta hittar du oss i backen mellan ”Blå huset” och gågatan – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Avestakontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Kungsgatan 9
774 30 Avesta

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Jul/nyårsstängt mellan 2022-12-23--2022-12-31

Följ oss på sociala medier