fbpx
Kontor

Årjäng

Om Ludvig & Co i Årjäng

Ludvig & Co i Årjäng har funnits på orten sedan 2022. Hos oss hittar du ett gäng drivna och engagerade rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog till häst och aktiebolag.
Vi arbetar med samtliga företagsformer och vid behov har vi möjlighet att låna in exempelvis jurist eller fastighetsmäklare från något av våra andra Värmlandskontor.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Årjäng hittar du oss på Industrigatan, vid XL bygg – alltid nära till hands.

Stanza AB är nu Ludvig & Co

Stanza AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 november 2022 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, du behåller din kontaktperson och vi sitter kvar i samma lokal och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

 

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Industrigatan 1
672 30 Årjäng

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tis: 08:00–15:00
Tor - Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Följ oss på sociala medier