fbpx
Kontor

Ängelholm

Om Ludvig & Co i Ängelholm

Ludvig & Co i Ängelholm har funnits på orten sedan 1958. Hos hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog, lantbruk, fastigheter till detaljhandel, hantverksföretag och konsultföretag. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Ängelholm hittar du oss intill motorvägen, norra avfarten – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Ängelholmkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Kuvettgatan 2C
262 71 Ängelholm

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 1134
262 22 Ängelholm

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Avvikande öppettider

15 juli: Stängt
16 juli: Stängt
17 juli: Stängt
18 juli: Stängt
19 juli: Stängt
20 juli: Stängt
21 juli: Stängt

Följ oss på sociala medier