fbpx
Kontor

Vetlanda

Om Ludvig & Co i Vetlanda

Ludvig & Co i Vetlanda har funnits på orten sedan 1972. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord och skog till hantverks- och tjänsteföretag. På kontoret möter du vår trevliga personal med bred kompetens som alltid sätter dig som kund i fokus.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Vetlanda hittar du oss på Storgatan i centrala Vetlanda, mitt emot Apoteksparken – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Vetlandakontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Storgatan 23 B
574 31 Vetlanda

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 223
574 23 Vetlanda

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00
Övriga tider för bokade besök.

Följ oss på sociala medier