fbpx
Kontor

Vadstena

Om Ludvig & Co i Vadstena

Ludvig & Co i Vadstena har funnits på orten sedan 1955. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk till hantverkarsföretagare. Vi är ett kompetent och glatt ekonomgäng som tycker det är roligt att förenkla vardagen för våra kunder och ge råd för ökad lönsamhet. Våra specialister inom juridik och mäkleri finns i vår närhet och är på kontoret med jämna mellanrum.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Vadstena hittar du oss med utsikt över slottet – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Vadstenakontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Slottsgatan 1
592 30 Vadstena

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Följ oss på sociala medier