fbpx
Kontor

Ulricehamn

Om Ludvig & Co i Ulricehamn

Ludvig & Co i Ulricehamn har funnits på orten sedan 1959. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jordbruk och skogsbruk till en av många olika branscher.  I Ulricehamn är vi starka på både enskilda företag och aktiebolag. Dessutom har vi hög kompetens inom generationsskiften.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Ulricehamn hittar du oss centralt, alldeles ovanför Ica Tornet och gamla järnvägsstationen – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Ulricehamn hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Järnvägstorget 1
523 30 Ulricehamn

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Semesterstängt: Kontoret är stängt v. 28-31 (11/7 - 5/8) och har låg bemanning under v. 27.

Ring gärna din rådgivare innan du besöker oss.

Följ oss på sociala medier