fbpx
Kontor

Tranås

Om Ludvig & Co i Tranås

Ludvig & Co i Tranås har funnits på orten sedan 1974. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till hantverkare och konsultverksamhet. Vi gedigen kompetens inom gröna näringen och är vassa på att digitalisera kunder.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Tranås hittar du oss på Vasagatan 27 – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Tranåskontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Din framtida fastighetsaffär

Linköping

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Beslutet har säkert föranletts av många funderingar och kanske även diskussion inom familjen. Ludvig & Co och Handelsbanken bjuder in till evenemanget ”Din framtida fastighetsaffär”.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Vasagatan 27
573 31 Tranås

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier