fbpx
Kontor

Svenljunga

Om Ludvig & Co i Svenljunga

Hos Ludvig & Co i Svenljunga hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till konsultföretag och hantverkare. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Svenljunga hittar du oss på Nylännesgatan 6 – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Svenljunga hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Nylännesgatan 6
512 53 Svenljunga

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tis: 09:00–15:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Semesterstängt: Kontoret är stängt v. 28-31 (11/7 - 5/8) Vecka 32 är kontoret öppet endast måndag.

Ring gärna din rådgivare innan du besöker oss.

Följ oss på sociala medier