fbpx
Kontor

Strängnäs

Om Ludvig & Co i Strängnäs

Ludvig & Co i Strängnäs har funnits på orten sedan 1945. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från fastighetsförmedling till juridik och ekonomi.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Strängnäs hittar du oss centralt, några minuters promenad från Mälaren. – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Strängnäskontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Din framtida fastighetsaffär

Linköping

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Beslutet har säkert föranletts av många funderingar och kanske även diskussion inom familjen. Ludvig & Co och Handelsbanken bjuder in till evenemanget ”Din framtida fastighetsaffär”.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Järnvägsgatan 7
645 31 Strängnäs

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Onsdag: Endast för bokade besök
Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier