fbpx
Kontor

Örnsköldsvik

Om Ludvig & Co i Örnsköldsvik

Ludvig & Co i Örnsköldsvik har funnits på orten sedan 1970. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från bygg till jord och skog. Som kund får du tillgång till hela vårt tjänsteutbud inom ekonomi, juridik och fastighetsförmedling.  Kontoret har dessutom unik spetskompetens inom hästnäringen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Örnsköldsvik hittar du oss ovanpå före detta Knut Sehlins – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Örnsköldsvikkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Brunnby Lantbrukardagar

Västerås

På Brunnby kan du prata företagande och lönsamhet med våra specialistrådgivare, jurister, mäklare och experter inom ekonomi och skatt. Dessutom delas pris ut till årets Spjutspetsföretagare.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Strandgatan 11
891 39 Örnsköldsvik

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier