fbpx
Kontor

Örebro

Om Ludvig & Co i Örebro

Ludvig & Co i Örebro har funnits på orten sedan 1947. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens från bygg, transport och handel till juridiska frågor. På kontoret finns ett flertal jurister på plats. Vi har även en hög kompetens inom frågor för ägarledda företag.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Örebro hittar du oss i Bettorp, strax norr om Svampen och utefter R50, precis norr om Rejmes och MEGA – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Örebro hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Bettorpsgatan 10
703 69 Örebro

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 1632
701 16 Örebro

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

Följ oss på sociala medier