Kontor

Ödeshög

Om Ludvig & Co i Ödeshög

Ludvig & Co i Ödeshög har funnits på orten sedan 1980. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord och skog till hantverkare. Vi är ett litet kontor med stor kompetens. Våra specialister inom juridik och mäkleri kommer gärna till kontoret när behov finns.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Ödeshög hittar du oss på Ödeshögs Företagscentrum – alltid nära till hands.

Vi har öppet varje tisdag mellan 8:00-16:00 (Lunchstängt 12:00-13:00). Övriga dagar har vi öppet enligt överenskommelse.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Ödeshög hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Verkstadsgatan 3
599 33 Ödeshög

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Tis: 08:00–16:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Under lågsäsong har vi endast bokade besök.

Följ oss på sociala medier