fbpx
Kontor

Ödeshög

Om Ludvig & Co i Ödeshög

Ludvig & Co i Ödeshög har funnits på orten sedan 1980. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord och skog till hantverkare. Vi är ett litet kontor med stor kompetens. Våra specialister inom juridik och mäkleri kommer gärna till kontoret när behov finns.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Ödeshög hittar du oss på Ödeshögs Företagscentrum – alltid nära till hands.

Under hösten endast öppet för tidsbokade möten (Lunchstängt 12:00-13:00).

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Ödeshögkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Verkstadsgatan 3
599 33 Ödeshög

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Tor: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Mån-Fre: Öppet för tidsbokade möten.

Följ oss på sociala medier