fbpx
Kontor

Nyköping

Om Ludvig & Co i Nyköping

Ludvig & Co i Nyköping har funnits på orten sedan 1954. Här hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till konsultföretag och hantverkare. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Nyköping hittar du oss på Brunnsgatan 5 – alltid nära till hands.

Komplett Utförd Redovisning i Nyköping AB är nu Ludvig & Co

Komplett Utförd Redovisning i Nyköping AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 december 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Maredo AB är nu Ludvig & Co

Maredo AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 oktober 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Nyköpingkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Fruängsgatan 4
611 32 Nyköping

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 348
611 27 Nyköping

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–15:00

Under vecka 29-31 håller kontoret stängt.
Det går fortfarande att lämna post i vår postlåda.
Trevlig sommar!

Avvikande öppettider

17 juli: Stängt
18 juli: Stängt
19 juli: Stängt
20 juli: Stängt
21 juli: Stängt
22 juli: Stängt
23 juli: Stängt

Följ oss på sociala medier