fbpx
Kontor

Nyköping

Om Ludvig & Co i Nyköping

Ludvig & Co i Nyköping har funnits på orten sedan 1954. Här hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till konsultföretag och hantverkare. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Nyköping hittar du oss på Brunnsgatan 5 – alltid nära till hands.

Komplett Utförd Redovisning i Nyköping AB är nu Ludvig & Co

Komplett Utförd Redovisning i Nyköping AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 december 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Maredo AB är nu Ludvig & Co

Maredo AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 oktober 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Brunnsgatan 3b
611 32 Nyköping

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–15:00

Följ oss på sociala medier