fbpx
Kontor

Mönsterås

Om Ludvig & Co i Mönsterås

Ludvig & Co i Mönsterås har funnits på orten sedan 2017. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord- och skogsbruk till bygg och friskvård. I Mönsterås har vi nya lokaler sedan december 2018.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Mönsterås hittar du oss på Repslagaregatan, gamla postbacken i samma hus som tandläkaren – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Mönsterås hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Repslagaregatan 4
383 30 Mönsterås

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–15:00

Lunchstängt: 11:30–12:30
Fredagar hänvisas du att kontakta vårt kontor i Oskarshamn.

Vi har sommarstängt v. 29-31

Följ oss på sociala medier