fbpx
Kontor

Mönsterås

Om Ludvig & Co i Mönsterås

Ludvig & Co i Mönsterås har funnits på orten sedan 2017. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord- och skogsbruk till bygg och friskvård. I Mönsterås har vi nya lokaler sedan december 2018.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Mönsterås hittar du oss på Repslagaregatan, gamla postbacken i samma hus som tandläkaren – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Mönsteråskontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Repslagaregatan 4
383 30 Mönsterås

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–15:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

Vi har begränsade öppettider på kontoret under jul och nyårshelgerna, under perioden 2-5/1 hänvisar vi till kontoret i Oskarshamn eller tidsbokning

Följ oss på sociala medier