fbpx
Kontor

Mellerud

Om Ludvig & Co i Mellerud

Ludvig & Co i Mellerud har funnits på orten sedan 1973. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till Hantverkare och Butiker/handel. I Mellerud har vi en blandning av kompetenser med allt från spetskompetens inom den skogliga rådgivningen till restauranger.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Mellerud hittar du oss mittemot polishuset – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Mellerudkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Din fastighet och dess gränser

Online via Quickchannel

Hur väl känner du din fastighet? Vet du var gränserna går? Har du juridisk rätt att köra på vägen in till din fastighet? Har någon annan rätt att använda områden på din fastighet? 

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Viktoriagatan 3
464 31 Mellerud

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–17:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier