fbpx
Kontor

Mellerud

Om Ludvig & Co i Mellerud

Ludvig & Co i Mellerud har funnits på orten sedan 1973. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till Hantverkare och Butiker/handel. I Mellerud har vi en blandning av kompetenser med allt från spetskompetens inom den skogliga rådgivningen till restauranger.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Mellerud hittar du oss mittemot polishuset – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Mellerud hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Viktoriagatan 3
464 31 Mellerud

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–16:00
Fre: 08:00–12:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Semesterstängt: Vecka 28-31

Följ oss på sociala medier