fbpx
Kontor

Kisa

Om Ludvig & Co i Kisa

Ludvig & Co i Kisa har funnits på orten sedan 1963. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till hantverkare och konsultföretag. Vi har stor kompetens inom skog och lantbruk men vi erbjuder kunderna hjälp inom alla branscher genom vår breda kompetens. Vi har även jurister och fastighetsmäklare.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Kisa hittar du oss mitt emot Wärdshuset – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Kisa hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Storgatan 3
590 38 Kisa

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 09:00–15:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Övriga tider efter överenskommelse, kontakta din rådgivare.

Följ oss på sociala medier