fbpx
Kontor

Kisa

Om Ludvig & Co i Kisa

Ludvig & Co i Kisa har funnits på orten sedan 1963. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till hantverkare och konsultföretag. Vi har stor kompetens inom skog och lantbruk men vi erbjuder kunderna hjälp inom alla branscher genom vår breda kompetens. Vi har även jurister och fastighetsmäklare.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Kisa hittar du oss mitt emot Wärdshuset – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Din fastighet och dess gränser

Online via Quickchannel

Hur väl känner du din fastighet? Vet du var gränserna går? Har du juridisk rätt att köra på vägen in till din fastighet? Har någon annan rätt att använda områden på din fastighet? 

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Storgatan 36A
590 36 Kisa

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 12:00–13:00


Följ oss på sociala medier