fbpx
Kontor

Karlskrona

Om Ludvig & Co i Karlskrona

Ludvig & Co i Karlskrona har funnits på orten sedan 1960. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord och skogsbruk till hantverkare och entreprenadverksamhet. Kontoret har bred kompetens inom ekonomi, juridik, fastighetsförmedling, skogsekonomi samt SAM-rådgivning.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Karlskrona hittar du oss i Ermi’s gamla lokaler intill Matsmedjan – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Karlskrona hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Intagsvägen 3
371 46 Karlskrona

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Följ oss på sociala medier