fbpx
Kontor

Kalmar

Om Ludvig & Co i Kalmar

Ludvig & Co i Kalmar har funnits på orten sedan 1950. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från tillverkningsföretag och tjänsteföretag till lantbruk och skog. På kontoret finns bred kompetens inom samtliga våra tjänsteområden.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Kalmar hittar du oss i gamla Volvofabriken, granne med Electra, Guldfågeln Arena och Bildväxlarna – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Kalmar hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning lantbruk

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Trångsundsvägen 20
393 56 Kalmar

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 964
391 29 Kalmar

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

16/6 – 30/9: 08:00–15.30

Följ oss på sociala medier