fbpx
Kontor

Hagfors

Om Ludvig & Co i Hagfors

Ludvig & Co har funnits över 100 år. Här hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog- och lantbruk till bygg- och entreprenadföretag och småföretagare i alla branscher. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher. Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt och ligger i framkant med digitaliseringen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Hagfors hittar du oss på Dalvägen 5 – alltid nära till hands.

Stanza AB är nu Ludvig & Co

Stanza AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 november 2022 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, du behåller din kontaktperson och vi sitter kvar i samma lokal och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

 

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Hagforskontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Dalavägen 5
683 30 Hagfors

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Ons: 08:00–16:00
Tor: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Följ oss på sociala medier