fbpx
Kontor

Grästorp

Om Ludvig & Co i Grästorp

Ludvig & Co i Grästorp har funnits på orten sedan 1974. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk till detaljhandel och hantverkare. I Grästorp är vi starka inom skatterådgivning samt har spetskompetens inom EU-frågor.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Grästorp hittar du oss på torget – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Grästorpkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Oskarsgatan 26
467 30 Grästorp

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 124
467 22 Grästorp

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier