fbpx
Kontor

Falun

Om Ludvig & Co i Falun

Ludvig & Co i Falun har funnits på orten sedan 1963. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog till bygg- och entreprenadföretag och småföretagare i alla branscher. Vi är Dalarnas ledande rådgivare till jord- och skogsägare med både bred och djup kompetens inom ekonomi, juridik, fastighetsförmedling och affärsrådgivning.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Falun hittar du oss på Svärdsjögatan 8, ett stenkast från Stora torget – alltid nära till hands.

Ecofront AB är nu Ludvig & Co

Ecofront AB blev genom förvärv Ludvig & Co den 1 september 2023 och kommer nu att vara del i landets största konsultbyrå för småföretagare. Förutom namnbytet kommer allt att vara sig likt för dig som kund, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Falunkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Svärdsjögatan 8
791 30 Falun

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 811
791 29 Falun

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

Följ oss på sociala medier