fbpx
Kontor

Eslöv

Om Ludvig & Co i Eslöv

Ludvig & Co i Eslöv har funnits på orten sedan 1949. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från hantverkare till konsulter och lantbruk. I Eslöv är vi ett starkt, positivt gäng som hjälper ditt företag med den lösning som passar just dig.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Eslöv hittar du oss bakom stationen, bredvid ICA – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Eslövkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Vasagatan 3
241 38 Eslöv

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:00–15:30
Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00-12:45

Övrig tid enl. överenskommelse.

Följ oss på sociala medier