fbpx
Kontor

Edsbyn

Om Ludvig & Co i Edsbyn

Ludvig & Co i Edsbyn har funnits på orten sedan 1982. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från ekonomi till fastighetsmäkleri. På kontoret finns hög kompetens inom jord- och skogsbruk.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Edsbyn hittar du oss mitt emot ICA – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Edsbynkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Brunnby Lantbrukardagar

Västerås

På Brunnby kan du prata företagande och lönsamhet med våra specialistrådgivare, jurister, mäklare och experter inom ekonomi och skatt. Dessutom delas pris ut till årets Spjutspetsföretagare.

Läs mer

Juridiken, företaget och familjen

Online via Quickchannel

Vad händer om du blir oförmögen att handha dina angelägenheter, vad händer om du hamnar i en separation vad händer när du avlider? Ludvig & Co bjuder in till ett webbinar där jurist Linn Thulin berättar om vad som kan hända och hur du kan skydda dig, din familj och ditt företag.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Långgatan 23
828 31 Edsbyn

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 29
828 21 Edsbyn

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier