fbpx
Kontor

Båstad

Om Ludvig & Co i Båstad

Ludvig & Co i Båstad har funnits på orten sedan 1974. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från lantbruk till konsultföretag och hantverkare. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher. Vi är extra starka på AB-frågor och har även spetskunskap om hästbranschen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Båstad hittar du oss bredvid Strandängsskolan – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Båstadkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Att sälja fastigheten – Växjö

Växjö

Välkommen till en informationsträff där vi bland annat berättar hur en försäljning går till, vad man bör tänka på med jakt, arrenden och skogsbruksplan och där du har chansen att ställa dina frågor och funderingar.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Tennisvägen 31
269 33 Båstad

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:30–16:30

Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier