fbpx

Ödklint Konsult AB

Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå i Stockholm

Som en del av tillväxtsatsningen i storstäderna har Ludvig & Co förvärvat redovisningsbyrån, Ödklint Konsult AB, som den 2 juli 2021 blir en del av Ludvig & Co.

Förvärvet av Ödklint Konsult förstärker Ludvig & Co:s storstadsstrategi. Tidigare förvärv i Stockholm är Bokoredo, Ekonomgruppen och Account IT. Med detta förvärv kommer Ludvig & Co att ha kontor i centrala Stockholm, på Kungsholmen, i Mörby och Huddinge.

  • Vi är mycket glada att få välkomna Ödklint konsult till oss på Ludvig & Co. Det är en välskött och digital byrå med starkt renommé och hög kundnöjdhet. Genom förvärvet ökar vi vår närvaro i Stockholm med ytterligare ett kontor. Förstärkningen med vår breda palett av tjänster och kompetens kommer nu att finnas tillgänglig för deras nuvarande och blivande kunder, säger Louise von Scheven Regionchef Storstad & Specialistenheter på Ludvig & Co.

Grundaren av redovisningsbyrån, Jonas Ödklint, fortsätter sitt arbete inom Ludvig & Co-koncernen som kontorschef för kontoret i Huddinge. Så här säger han:

  • Att bli en del av Ludvig & Co ser jag som ett naturligt steg i vår utveckling och vilja att driva Ödklint Konsult framåt. Med Ludvig & Co som ägare kan vi erbjuda ytterligare tjänster. Dessutom får vi ännu fler verktyg för att förbättra och förenkla för våra kunder. Det här kommer att bli riktigt bra för både medarbetare och kunder.

Vill du sälja din byrå eller företag? Kontakta oss!

Kontakta oss!

Tidigare förvärv