fbpx

MK Addera Ekonomi AB

Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå i Göteborg

Ludvig & Co har förvärvat redovisningsbyrån MK Addera Ekonomi AB med kontor i Göteborg för att öka den lokala närvaron och växa i storstäderna. Den 1 december 2021 blev Addera Ekonomi en del av Ludvig & Co.

Genom förvärvet stärker Ludvig & Co närvaron i Göteborg genom att finnas tillgängliga för kunderna med kontor på tre adresser. Addera Ekonomi kommer att sitta kvar i befintliga lokaler på Kontrabasgatan 11 i Västra Frölunda. Ludvig & Co finns också med kontor på Norra Gubberogatan och Bokoredo, som är ett tidigare förvärv, finns på Östra Hamngatan.

  • Vi är väldigt glada att få välkomna Addera Ekonomi och våra nya medarbetare och kunder. Addera Ekonomi är en väletablerad aktör med kompetent personal och vi ser fram emot att de nu kommer vara en del av Ludvig & Co. Genom vårt samgående får både kunder och medarbetare nya möjligheter, bland annat kan kunderna få hjälp med alla delar inom sitt företagande, säger Louise von Scheven, Regionchef Ludvig & Co.

Samgåendet ger ökad konkurrenskraft

Kristina Larsson och Malena Nilsson startade Addera Ekonomi hösten 2014. Båda ägarna fortsätter sitt arbete inom Ludvig & Co som seniora rådgivare.

  • Redan från start har vi arbetat hårt för att vara proaktiva och ligga långt fram i branschens utveckling, det gäller såväl digitalisering som kunskap inom vårt område. Men vi har insett att det är svårt att vara en liten aktör i en bransch som är i ständig förändring, då det krävs mycket utveckling och investering för att ligga i framkant. Därför är vi glada att nu fortsätta vår resa tillsammans med Ludvig & Co, säger Kristina Larsson och Malena Nilsson.

Vill du sälja din byrå eller företag? Kontakta oss!

Kontakta oss!

Tidigare förvärv