fbpx

Ecofront Ekonomi & Redovisning AB

Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå i Falun

Som ytterligare ett steg på tillväxtresan har Ludvig & Co har förvärvat redovisningsbyrån Ecofront Ekonomi & Redovisning AB i Dalarna. Den 1 september 2021 blev byrån med kontor i Falun en del av Ludvig & Co.

Ecofront drivs av syskonen Camilla och Joakim Dofs som med ett stort engagemang snabbt har lyckats etablera sin verksamhet. Ett kvitto på detta och kundernas uppskattning är att byrån har varit nominerad till Årets Tillväxtbyrå i Dalarna två gånger, år 2019 & 2020.

  • Det är väldigt roligt att få välkomna Ecofronts medarbetare och kunder till Ludvig & Co säger Helena Iacono som är Regionchef för Väst. Med förvärvet stärker vi vår position i Falun med ytterligare ett kontor. Det är en spännande resa. Vi har träffat våra nya kollegor och ser nu fram emot att träffa kunderna och lära känna dem mer och presentera Ludvig & Co.

Den lokala, personliga & familjära känslan var avgörande

Båda ägarna fortsätter sitt arbete inom Ludvig & Co. Camilla som senior rådgivare och Joakim som kontorschef på Ecofronts kontor i Falun. Så här berättar de om beslutet att bli en del av Ludvig & Co:

  • Under åren har vi blivit uppvaktade av olika aktörer men vi har inte känt att allt funnits där som vi söker, berättar Joakim Dofs. Vi vill fortsätta erbjuda våra kunder ett nära samarbete där engagemang, nyfikenhet och digitalisering spelar en stor roll. Tillsammans med Ludvig & Co kan vi erbjuda fler tjänster som gynnar våra kunder samtidigt som vi är en del i större verksamhet som driver redovisningsbranschen framåt.
  • Det här känns spännande och vi är glada att äntligen kunna dela denna härliga nyhet. För oss är den personliga, nära och familjära känslan oerhört viktig och vi känner att Ludvig & Co drivs på samma sätt. Vi ser fram emot en framtid tillsammans där såväl medarbetare som kunder står i fokus, säger Camilla Dofs.

Vill du sälja din byrå eller företag? Kontakta oss!

Kontakta oss!

Tidigare förvärv