fbpx

Bokföring i Stockholm - Bokföringsbyrå

Din personliga och digitala bokföringsbyrå i Stockholm

I Stockholm erbjuder vi

 • Bokföringsbyrå med kontor i Stockholm
 • Egen redovisningskonsult (och en reserv redo)
 • Spetskompetens på din bransch
 • Bra svar på dina frågor
 • Ekonomi, juridik och rådgivning – på samma byrå!

Ta reda på ditt pris!

Trygg och modern bokföring för alla företagare i Stockholm

Här finns bokföringsbyrån för dig i Stockholm som vill ha någon att ringa till med dina ekonomifrågor – och tillgång till smidig digital bokföring.

Du som väljer löpande bokföring från Ludvig & Co i Stockholm får nämligen en personlig redovisningskonsult. Den här personen sköter arbetet med din ekonomi varje månad. Framförallt får du telefonnummer och mail direkt till den här personen. I och med det behöver du aldrig mer googla dig till svaret på en bokföringsfråga. Eller sitta i lång telefonkö bara för att komma fram till någon som inte känner dig och ditt företag.

Istället ringer du direkt till din konsult, som ger tydliga råd om allt från vad du bör ta ut i lön till bokföring av ovanliga underlag.

Utöver din redovisningskonsult har du en reserv, som hålls uppdaterad och kan kliva in när din ordinarie konsult är sjuk eller på semester.

En annan viktig del av vår service är våra digitala lösningar. Inte minst appen för att fota av och skicka in underlag för bokföring. Vi använder också bokföringssystemet Fortnox, som möjliggör smidiga automatiseringar. De ser till att du slipper knappa in samma sak flera gånger. Fortnox kan dessutom kopplas ihop med en hel del försystem.

Så välj vår bokföringsbyrå i Stockholm när du vill kombinera personlig hjälp med bokföringen med smarta digitala lösningar.

Kontakta oss i Stockholm

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Telefon: 08-700 20 00

Hitta hit

Ludvig & Co ger dig stödet du har längtat efter

Komplett bokföringshjälp

 • Löpande redovisning och bokföring
 • Momsredovisning
 • Bokslut
 • Löneadministration
 • Deklaration
 • Allt annat inom redovisning efter dina önskemål

Digitala lösningar online och i mobilen

 • Fota och ladda upp underlag i mobilen
 • Slipp bläddrandet i pärmar
 • Missa inte obetalda fakturor
 • Signera i datorn
 • Få tillgång till allt på ett ställe

Mer än bara redovisning

 • Ring din bokföringskonsult för svar på frågor om företagsekonomi
 • Lägg till ytterligare bokföringshjälp när du behöver den
 • Ta hjälp med juridisk, skatte- och affärsrådgivning

Gör en prisuppskattning för ditt företag

Nöjdkundgaranti första 90 dagarna

Är du inte nöjd med oss som partner så får du pengarna tillbaka.  Det viktigaste för oss är att vi har nöjda kunder. Våra kunder ger oss betyget 9 av 10* och vi känner oss därför trygga med att du också kommer bli nöjd med oss som din ekonomipartner. Skulle vår tjänst mot förmodan inte motsvara dina förväntningar kan du avsluta samarbetet med oss under de första 90 dagarna från kontraktstecknandet och få tillbaka kostnaden för den löpande redovisningen**.

* Genomsnittsbetyg för kundupplevelsen av vår rådgivning i vår löpande kundundersökning
** Fullständiga villkor för vad som gäller för erbjudandet regleras i ditt uppdragsavtal med oss

Heltäckande bokföringshjälp med många fördelar

Ludvig & Co i Stockholm ger dig hjälp med i princip allt som hör bokföring och redovisning till. Hur ditt tjänsteupplägg formas beror på dina behov och önskemål. Vissa väljer att behålla delar av ekonomin själva, men många lämnar över allt till oss.

Vår bokföringsbyrå kan hjälpa dig i Stockholm med löpande bokföring och redovisning. Vi kan också utföra engångsinsatser.

Du kan bland annat få hjälp med:

Ludvig & Co är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt branschorganisationen Srf konsulterna. Redovisningskonsult är ingen skyddad titel, vilket innebär att vem som helst kan kalla sig det och säga att de har en redovisningsbyrå/bokföringsbyrå. Så för att hjälpa personer som dig att hitta rätt utfärdar Srf konsulterna sin auktorisering till seriösa aktörer.

Personlig bokföringskonsult i Stockholm – med en reserv redo!

Som löpande ekonomikund hos vår bokföringsbyrå i Stockholm får du en personlig redovisningskonsult, som sköter din bokföring varje månad. Den här personen kan du alltid ringa eller maila vid behov för att ställa frågor.

Eftersom Ludvig & Co är en stor bokföringsfirma har vi en hel del redovisningskonsulter i Stockholm – och många har valt att specialisera sig på bokföringshjälp för företag inom vissa branscher. Sannolikt har vi en konsult som redan är van att hjälpa företag som ditt.

Redovisningskonsulten utför inte bara din praktiska administration. En viktig del av uppdraget är att konsulten lyfter egna idéer och saker som ser underliga ut (exempelvis siffror som inte verkar stämma och obetalda fakturor). På så sätt undviker vi att saker faller mellan stolarna.

Om din redovisningskonsult skulle bli sjukskriven finns en reserv redo och kan kliva in. Det säkrar att det alltid finns någon som kan lämna in exempelvis din momsredovisning till Skatteverket i tid.

Smarta och digitala lösningar online och i mobilen

Vår bokföringsbyrå i Stockholm gör det så enkelt som möjligt för dig att sköta din bit av bokföringen. Till exempel är det lätt att lämna in underlag till oss digitalt.

Vi sätter gärna upp automatiseringar som minimerar din arbetsmängd. Till exempel så att när du skickar en faktura till kund, skickas den också direkt in i bokföringssystemet. På så sätt slipper du inte bara fylla i saker mer än en gång. Det blir dessutom lättare för oss att följa upp betalningen och att påminna dig om fakturan inte blir betald.

Trots allt kommer du troligen ha vissa underlag som kommer på fysiskt papper. Därför har vi en app som heter ”Ludvig Skicka”. Med den appen kan du fota av och skicka in underlag direkt när du får det. De fysiska originalen ska fortfarande sparas en viss tid, men många upplever att det här är betydligt smidigare än att spara en hel månads kvitton och sedan sitta och rapportera alla på en gång.

Mycket har förenklats av digitala lösningar, men vi förstår att du uppskattar att ha en människa att prata med. Därför kompletterar redovisningskonsulten de digitala lösningarna väl. Inte minst när du får in underlag du inte är van vid, så kan du helt enkelt höra av dig till din redovisningskonsult och fråga hur du ska göra med det. Läs vidare om hur vi jobbar med digital bokföring.

En bokföringsbyrå för alla företagsformer

Våra bokföringstjänster i Stockholm finns till för dig som vill känna dig trygg i att du har ordning på företagsekonomin. Oavsett om du sitter på ett stort etablerat företag eller precis har startat en liten firma för första gången. Oavsett om ditt mål är att växa företaget – eller att driva en verksamhet framförallt för att du ska få bestämma över din egen tid och jobba med det du tycker om.

Vår bokföringsbyrå i Stockholm löser din bokföring och redovisning utifrån dina förutsättningar.

Kontakta oss

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

 

Kontakta oss!