fbpx
Kontor

Ystad

Om Ludvig & Co i Ystad

Ludvig & Co i Ystad har funnits på orten sedan 1948. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från bygg och entreprenad till lantbruk och tjänsteföretag. Kontoret har hög grad av servicetänkande. Vi löser helt enkelt dina problem!

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Ystad hittar du oss bredvid hamnkiosken – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Ystadkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Hamngatan 15
271 43 Ystad

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 08:30–15:30
Fre: 08:30–12:00

Följ oss på sociala medier