fbpx
Kontor

Vreta Kloster

Om Ludvig & Co på Vreta Kluster

Ludvig & Co i Vreta Kluster har funnits på orten sedan 2016. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till hästnäring. I Vreta Kluster har vi stark kompetens inom lantbruksnäringen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Vreta Kluster hittar du oss på Klustret – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Vreta Klosterkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Klustervägen 11
585 76 Vreta Kloster

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–17:00

Ta kontakt direkt med din konsult för eventuella bokade möten.

Följ oss på sociala medier