fbpx

Redovisningsbyrå i Lycksele

Framgång i företaget med hjälp av din lokala redovisningsbyrå

Redovisning som ger ordning och reda i ditt företags ekonomi

Vi är en erfaren redovisningsbyrå i Lycksele som hjälper dig få koll på företagets löpande ekonomi. Deklarationer och momsredovisning är kanske inte en företagares största drivkrafter. Men att ha ordning och reda på ekonomin och känna en trygghet i att någon har koll på alla dina siffror – det är helt avgörande för att du ska kunna fatta goda beslut inför framtiden och utveckla företaget i rätt riktning.

Ta reda på ditt pris

Testa oss gratis i 3 månader!

Är du trött på att sitta med dina kvitton i slutet av månaden och att alltid göra momsen i sista sekund? Då finns vi här och vi har ett exklusivt erbjudande till dig!

Du får:

  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Månadsrapportering av ditt företags ekonomi
  • De första tre månaderna kostnadsfritt

Vi tar hand om din bokföring och momsredovisning, så att du kan fokusera på din verksamhet och sova lugnt på natten. Genom en månadsvis rapportering har du fortfarande samma kontroll över ekonomin. Underlag skickar du digitalt via vår app – enkelt och smidigt.

 

Läs mer om erbjudandet

Pris för redovisnings- och bokföringshjälp

Vad kostar det att ta hjälp med redovisning och bokföring av Ludvig & Co, priset skiljer sig beroende på vilken typ av företag du har, det vill säga vilken företagsform, hur stort företag du har om du har anställda och så vidare. Men för att det ska bli tydligare för dig som kund så har vi tagit fram några prisexempel, läs mer om de nedan:

Löpande redovisning, bokslut, löneadministration med mer i Lycksele

Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 70 000 kunder vilket gör oss till en av Sveriges största redovisningsbyråer. Det personliga mötet viktigt och därför satsar vi på en stark lokal närvaro i en alltmer digitaliserad värld. Målet att ge dig som kund möjlighet att vara mobil och på ett på ett enkelt sätt få tillgång till hela vårt utbud av rådgivningskompetens. I Lycksele hittar du oss på Skolgatan 11.

Som din lokala redovisningsbyrå i Lycksele kan vi bland annat hjälpa dig med

Redovisningsbyrå på plats hos dig i Lycksele

Räcker tiden inte till för att sköta den ekonomiska administrationen? Då kanske en redovisningskonsult på plats kan vara till hjälp! Vi kan hjälpa till med all administration, t.ex. löpande redovisning, bokföring, fakturering och lönehantering. Samtidigt får du en expert att bolla ekonomiska frågor med, och som kan ge lösningar som förenklar och förbättrar ditt företags ekonomi över tid. Behöver du hjälp med redovisning i Lycksele, kontakta oss.

Hitta till vår redovisningsbyrå i Lycksele

Skolgatan 11
921 31 Lycksele

Telefon: 077-127 27 27

Hitta hit

Kontakta oss

Kontakta oss!