Kontor

Härnösand

Om Ludvig & Co i Härnösand

Ludvig & Co i Härnösand har funnits på orten sedan 1941. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till hantverksföretag. På kontoret driver vi unika projekt inom hästnäringen och alla dess företagare. Vi har även bred kompetens inom byggbranschen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Härnösand hittar du oss ovanför Swedbanks kontor – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Härnösand hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Nybrogatan 1
871 30 Härnösand

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier