fbpx
Kontor

Härnösand

Om Ludvig & Co i Härnösand

Ludvig & Co i Härnösand har funnits på orten sedan 1941. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till hantverksföretag. På kontoret driver vi unika projekt inom hästnäringen och alla dess företagare. Vi har även bred kompetens inom byggbranschen.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Härnösand hittar du oss ovanför Swedbanks kontor – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

Ludvig & Co är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Härnösandkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Löneadministration
Momsdeklaration
Redovisning
Outsourcing av redovisning
Interimskonsulter inom ekonomi

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte
Ägarskifte i aktiebolag

Våra event och seminarium

Kontakta oss

Kontakta oss

Adress

Nybrogatan 1
871 30 Härnösand

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–15:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Stängt röda dagar och dag före röd dag stänger kontoret 12:00.

Följ oss på sociala medier