fbpx

Redovisningsekonom

Vad gör en redovisningsekonom?

 • Din personliga redovisningsekonom
 • Reservkonsult för extra trygghet
 • Råden och stödet du längtar efter
 • Betala bara för det du vill ha
 • Ekonomi, juridik och skatt på samma ställe!

Välj en smart redovisningsekonom. Välj en redovisningskonsult från Ludvig & Co!

Vi på Ludvig & Co är Sveriges mest moderna och nytänkande redovisningsbyrå. Tack vare våra kunniga redovisningsekonomer, personliga service, smidiga arbetssätt och de låga priserna så sticker vi ut från mängden.

Hos Ludvig & Co jobbar duktiga redovisningskonsulter som kan hjälpa dig och ditt företag med all er ekonomiska administration. Vårt mål är att utforma ett samarbete som passar just ert företag på bästa sätt. Hos oss får du alltid en personlig ekonom som följer er genom åren. Detta innebär att hen kan ert företag utan och innan vilket ger en extra trygghet.

Våra duktiga redovisningsekonomer erbjuder bland annat följande tjänster:

 • Löpande bokföring av företagets inkomster och utgifter
 • Hantering av medarbetarnas löner
 • Deklarationer som ska skickas in till myndigheter
 • Upprättande av årsredovisningar
 • Rådgivning kring ekonomiska frågor som rör företaget

Att välja den person som skall ha hand om bolagets ekonomi är ett stort beslut. Flera aspekter väger in när en entreprenör gör sitt val.

 • Hur fungerar den personliga kemin?
 • Känner du förtroende för redovisningskonsulten?
 • Vilka typer av tjänster erbjuder redovisningsbyrån, och hur modernt jobbar företaget?

Fördelar med att anlita en redovisningsekonom

Mer tid till din kärnverksamhet

Du kan ägna mer tid åt ditt företags kärnverksamhet. Detta ger förutsättningar för större försäljning och bättre tillväxt.

Vi håller koll på datum, blanketter och lagar

Du missar inga viktiga datum eller blanketter som måste skickas in till myndigheter. Din personliga redovisningsekonom ser till att allt är i sin ordning.

Alltid kvalitetssäkrad redovisning

Du riskerar inte att fylla i något på ett felaktigt sätt och därmed få onödiga extrakostnader.

Din konsult är bara ett samtal bort

Du har alltid din personliga redovisningsekonom till hands för att besvara frågor. Han eller hon finns bara ett telefonsamtal eller mail bort.

Nöjdkundgaranti första 90 dagarna

Är du inte nöjd med oss som partner så får du pengarna tillbaka.  Det viktigaste för oss är att vi har nöjda kunder. Våra kunder ger oss betyget 9 av 10* och vi känner oss därför trygga med att du också kommer bli nöjd med oss som din ekonomipartner. Skulle vår tjänst mot förmodan inte motsvara dina förväntningar kan du avsluta samarbetet med oss under de första 90 dagarna från kontraktstecknandet och få tillbaka kostnaden för den löpande redovisningen**.

* Genomsnittsbetyg för kundupplevelsen av vår rådgivning i vår löpande kundundersökning
** Fullständiga villkor för vad som gäller för erbjudandet regleras i ditt uppdragsavtal med oss

Vad kostar det?

Ett modernt arbetssätt

Trots att det var många år sedan den första smarta telefonen kom, tvingar många byråer ändå sina kunder att fysiskt frakta material till byråns kontor. Detta kan ske genom ett personligt överlämnande eller per post. På Ludvig & Co tycker vi att detta tar onödigt med tid för dig som kund. Därför har vi valt ett annat sätt att arbeta.

När du anlitar oss får du tillgång till alla de smidiga tjänster som vi erbjuder. Du kan exempelvis alltid skicka in ditt material till oss via en smart app. Naturligtvis arbetar vi också med den senaste tekniken genom molnbaserad bokföring.

På Ludvig & Co är vi övertygade om att du som företagare inte ska behöva kompromissa mellan kvalitet och pris. För oss är det självklart att man ska kunna ha en riktigt schysst och nära dialog med sin byrå, utan att det behöver kosta skjortan.

Kunden i fokus

Vi på Ludvig & Co förstår hur det är att vara företagare på en tuff marknad. Våra tjänster är därför anpassade för att möta den moderna företagarens behov, oavsett verksamhetens storlek. Att välja Ludvig & Co för företagets ekonomiska administration skall vara smidigt.

Vi sätter stort värde vid att våra klienter ska känna sig helt trygga med sitt val av Ludvig & Co för att ta hand om företagets ekonomiska administration. Våra redovisningsekonomer är kunniga, effektiva och ger ett personligt bemötande till varje kund.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer, redan idag.

Gör en offertförfrågan

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.