fbpx

Redovisningsbyrå i Tanumshede

Framgång i företaget med hjälp av din lokala redovisningsbyrå

I Tanumshede erbjuder vi

  • Marknadens ledande system
  • Enkla lösningar
  • Breda branschkunskaper

Ta reda på ditt pris!

Redovisning som ger ordning och reda i ditt företags ekonomi

Vi är en erfaren redovisningsbyrå i Tanumshede som hjälper dig få koll på företagets löpande ekonomi. Deklarationer och momsredovisning är kanske inte en företagares största drivkrafter. Men att ha ordning och reda på ekonomin och känna en trygghet i att någon har koll på alla dina siffror – det är helt avgörande för att du ska kunna fatta goda beslut inför framtiden och utveckla företaget i rätt riktning.

Kontakta oss i Tanumshede

Industrivägen 3D
457 31 Tanumshede

Telefon: 0525-642 31

Hitta hit

Tryggt, nära och flexibelt, dina behov styr vad vi levererar

Oavsett bransch vet vi att bokföring inte alltid är enkelt. Men framförallt att den lösning som passar ett företag inte är den bästa för ett annat. Därför tror vi på flexibla lösningar som passar just dig.

Genom våra många olika ekonomitjänster inom bokföring och redovisning kan du som företagare få hjälp med allt från digital fakturahantering till sammanställning av årsbokslutet. Hos oss får du dessutom alltid en personlig ekonomikonsult som följer dig genom ditt företagande för att ge rådgivning och avlastning precis där du behöver det. För småföretagaren är vi partnern som gör att du aldrig mer behöver oroa dig för momsredovisningen, och för det stora företaget kan vi ersätta hela löneavdelningen. Vad du än har behov av i din verksamhet så löser vi det!

Smidiga lösningar

Slipp springa fram och tillbaka till brevlådan eller komma in med pärmar med kvitton. Hos oss kan du jobba digitalt. Skicka enkelt in ditt material via vår app, ”Ludvig Skicka”, eller din mejl så sköter vi resten. Det gör det möjligt för dig att vara var som helst i världen, men bara ett knapptryck bort från oss och din bokföring.

Ladda ned appen via App store eller Google Play. Sök på ”Ludvig Skicka”.

Personlig rådgivare

Modern ekonomi betyder inte opersonlig tjänst. Tvärt om, hos oss är kundrelationen alltid i fokus. Därför har alla våra kunder en rådgivare. Vi vill att alla våra kunder ska känna att goda råd endast är ett samtal eller besök bort, och att ditt företags ekonomihantering och redovisning är i helt trygga händer.

Pris för redovisnings- och bokföringshjälp i Tanumshede

Vad kostar det att ta hjälp med redovisning och bokföring av Ludvig & Co, priset skiljer sig beroende på vilken typ av företag du har, det vill säga vilken företagsform, hur stort företag du har om du har anställda och så vidare. Men för att det ska bli tydligare för dig som kund så har vi tagit fram några prisexempel, läs mer om de nedan:

Ta reda på ditt pris

Löpande redovisning, bokslut, löneadministration med mer

Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 70 000 kunder vilket gör oss till en av Sveriges största redovisningsbyråer. Det personliga mötet viktigt och därför satsar vi på en stark lokal närvaro i en alltmer digitaliserad värld. Målet att ge dig som kund möjlighet att vara mobil och på ett på ett enkelt sätt få tillgång till hela vårt utbud av rådgivningskompetens. I Tanumshede hittar du oss på Industrivägen 3D.

Som din lokala redovisningsbyrå i Tanumshede kan vi bland annat hjälpa dig med

Redovisningsbyrå på plats hos dig i Tanumshede

Räcker tiden inte till för att sköta den ekonomiska administrationen? Då kanske en redovisningskonsult på plats kan vara till hjälp! Vi kan hjälpa till med all administration, t.ex. löpande redovisning, bokföring, fakturering och lönehantering. Samtidigt får du en expert att bolla ekonomiska frågor med, och som kan ge lösningar som förenklar och förbättrar ditt företags ekonomi över tid. Behöver du hjälp med redovisning i Tanumshede, kontakta oss.

Kontakta oss

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

 

Kontakta oss!