fbpx

Bokföring i Malmö - Bokföringsbyrå

En personlig och modern bokföringsbyrå i Malmö

I Malmö erbjuder vi

 • Bokföringsbyrå på plats i Malmö
 • Egen redovisningskonsult (och reserv redo)
 • Spetskompetens på din bransch
 • Bra svar på dina frågor
 • Ekonomi, juridik och rådgivning – på en byrå!

Ta reda på ditt pris!

Ludvig & Co i Malmö ser till att dina siffror blir rätt

Välj oss som din bokföringsbyrå i Malmö – för proaktiv bokföringshjälp som fångar upp oklarheter och ger dig tydliga råd när du behöver det.

När du anlitar Ludvig & Co i Malmö för löpande bokföring får du en egen redovisningskonsult (eller bokföringskonsult som vissa kallar det). Du får telefonnummer och mailadress till din konsult, så att du enkelt kan höra av dig. När din ”vanliga” redovisningskonsult blir sjuk eller går på semester hoppar din reservkonsult in.

Det här är ett av våra sätt att kombinera det lilla redovisningsföretagets personliga bemötande med den stora bokföringsbyråns leveranssäkerhet. I och med det blir vår bokföring en trygghet i företagandet för dig i Malmö.

Hitta till Ludvig & Co:s bokföringsbyrå i Malmö

Dockplatsen 1
211 19 Malmö

Telefon: 040-10 52 00

Hitta hit

Vi är bokföringsbyrån som ger dig allt

Bokföringshjälp i Malmö

 • Löpande redovisning och bokföring
 • Momsredovisning
 • Bokslut
 • Löneadministration
 • Deklaration
 • Allt annat inom redovisning efter dina önskemål

Digitala lösningar online och i mobilen

 • Fota och ladda upp underlag i mobilen
 • Slipp bläddrandet i pärmar
 • Missa inte obetalda fakturor
 • Signera i datorn
 • Få tillgång till allt på ett ställe

Mer än bara redovisning

 • Ring din bokföringskonsult för svar på frågor om företagsekonomi
 • Lägg till ytterligare bokföringshjälp när du behöver den
 • Ta hjälp med juridik, skatte- och affärsrådgivning

Ta reda på ditt pris!

Redovisning

Personlig bokföringshjälp för dig som företagare i Malmö

När du anlitar Ludvig & Co i Malmö för löpande bokföring och redovisning får du hjälp av samma redovisningskonsult varje månad. Du får också konsultens telefonnummer och mailadress, så att du enkelt kan höra av dig för frågor och rådgivning.

När din redovisningskonsult blir sjuk eller tar semester kan du ändå räkna med att allt lämnas in till Skatteverket i tid. Då kliver nämligen din reservkonsult in. Den här personen har hållits uppdaterad om det som är viktigt att känna till kring ditt företag. På så sätt kombinerar vi det personliga från redovisningskonsulten ”nere på gatan” med den stora byråns leveranssäkerhet.

Vi trycker inte in dig i färdiga mallar vad gäller tjänsteutbud. Istället skräddarsyr vi upplägg för varje kund och anpassar oss efter dig. Kanske vill du behålla delar av det ekonomiska arbetet själv, kanske vill du lämna över allt. Kanske vill du få större förståelse för hur saker fungerar, kanske vill du bara att någon annan får administrationen överstökad. Kanske vill du ha hjälp med samma saker varje månad, kanske varierar det. Oavsett så hittar vi en lösning.

Vår bokföringsbyrå i Malmö kan bland annat hjälpa dig med:

Tryggheten av en Srf-auktoriserad bokföringsbyrå

Ludvig & Co i Malmö är en Srf-auktoriserad bokföringsbyrå. Det är en kvalitetsstämpel på att vi vet vad vi håller på med.

För visste du att vem som helst får kalla sig redovisningskonsult? Det är ingen skyddad titel. Därför är Srf konsulternas auktorisering ett bra verktyg för att hitta seriösa aktörer när du ska köpa in bokföringstjänster.

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen för verksamma redovisnings-, lön- och rådgivningskonsulter. Den har funnits sedan 1936.

Digital bokföring online eller i mobilen

Vår bokföringsbyrå i Malmö har kombinerat det personliga i att varje kund får en egen redovisningskonsult – med digitala lösningar som förenklar din del av bokföringen.

Smidiga automatiseringar från vårt bokföringsprogram (Fortnox) ser till att du slipper fylla i stora delar av pappersarbetet mer än en gång. Till exempel läggs fakturor in i systemet direkt när du skickar dem till kunder (förutsatt att automatiseringen är uppsatt).

Brukar du skjuta upp att sätta dig och ”göra bokföringen” – alltså att registrera en hel hög med kvitton och andra underlag på en gång? Med vår smidiga app ”Ludvig Skicka” fotar du och skickar in underlag direkt efter att du har fått dem. På så sätt slipper du den stora tidsposten i din planering varje månad.

När du har frågor om hur du ska hantera något kan du alltid höra av dig till din redovisningskonsult.

På så sätt får du i Malmö optimal hjälp med din bokföring – digitalt och personligt.

Vi hjälper dig – oavsett företagsform

Det spelar ingen roll vilken företagsform du har eller vilken bransch du hör till. Vi på Ludvig & Co i Malmö är vana att leverera bokföringstjänster till etablerade företag med högt satta affärsmål – och nystartade firmor som behöver extra hjälp i början. Även ideella och ekonomiska föreningar är givetvis välkomna.

Ludvig & Co är en av Sveriges största bokföringsbyråer, vilket innebär att vi har ett stort antal redovisningskonsulter. Många av dem har utvecklat nischer, till exempel kan de ha specialiserat sig på att arbeta med företag inom vissa branscher.

I och med det kan vi sannolikt matcha dig med en redovisningskonsult i Malmö som passar särskilt väl för att hantera ditt företags bokföring.

Så enkelt är det att komma igång

Vi gör det enkelt för dig att byta till vår bokföringsbyrå i Malmö. All information vi behöver kommer vi tydligt be om. Har du svårt att få fram den kommer du få hjälp av oss. Skulle det underlätta om vi skötte dialogen med en tidigare redovisningsbyrå gör vi gärna det.

Så här går det till när du byter till vår bokföringsbyrå i Malmö:

 1. Vi ber om grundläggande information om ditt företag
 2. Tillsammans med dig formar vi ett upplägg med tjänster som passar dig.
 3. Du och vi skriver avtal.
 4. Du ger oss läsaccess till företagets bankkonto. Läsaccess innebär att vi kan se bankkontot men inte ändra i det. Med den behörigheten kan vi stämma av hur det ser ut på ditt konto på egen hand, vilket innebär att du slipper skicka kontoutdrag manuellt.
 5. Du gör oss till deklarationsombud. På så sätt kan vi deklarera arbetsgivaruppgifter, skatt och moms åt dig.
 6. Du skickar över historik om ditt företag till oss. Bland annat SIE-fil, ditt senaste bokslut och kund- och leverantörsreskontra.

Om något steg känns svårt kommer du få stöd från oss i Malmö, så att uppstarten för din bokföring går som smort.

Kontakta oss

Vi återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

 

Kontakta oss!