fbpx

Jurist i Gävle

Jurister med expertis inom allt från affärsjuridik till familjerätt

Ta hjälp av en jurist i Gävle

Med en jurist från Ludvig & Co till hjälp kan du få ordning på allt från leverantörsavtal till testamente, bodelning och andra frågor – allt för att skapa en trygghet om något skulle hända. Våra jurister i Gävle är redo att ge dig juridisk hjälp där det behövs.

Jurister i Gävle med expertis inom allt från affärsjuridik till familjerätt

Våra jurister i Gävle hjälper alla som behöver juridisk rådgivning, och vi har omfattande kompetens inom såväl affärsjuridik och familjerätt som mer specialiserade frågor inom exempelvis mark- och miljörätt, värdering och arrende. Eftersom förutsättningarna skiljer sig åt i olika delar av landet och i olika branscher lägger vi stor vikt vid att anpassa vår rådgivning till just dina behov.

Har du råkat ut för en tvist eller behöver du hjälp att formulera ett avtal som ska förhindra problem i framtiden? Ta hjälp av en juristbyrå med professionella och erfarna jurister – oavsett om det gäller privata ärenden, avtal för företaget eller frågor kring fastigheten.

Hitta en jurist i Gävle

Våra jurister finns inte bara här i Gävle, de är placerade på 130 olika orter i hela Sverige. Det ger oss en unik ställning som juristbyrå, då vi samlar en enorm kompetens, men ändå behåller den personliga kontakten och lokala anknytningen. Det finns med andra ord alltid en erfaren och kompetent jurist inom räckhåll. I Gävle hittar du oss på Västra Vägen 52.

Hitta en jurist i Gävle

Besök våra jurister i Gävle

Västra Vägen 52
803 24 Gävle

Telefon:

Hitta hit

Kontakta oss

Kontakta oss!