fbpx

Deklarationshjälp i Eskilstuna

Våra experter i Eskilstuna tar helhetsansvaret för din deklaration

Vid verksamhetsårets slut sammanställs årets siffror i ett bokslut och årsredovisning och en deklaration ska tas fram. Som företagare är det mycket att hålla koll på. Det är viktigt att du gör avdrag för de utgifter du har haft i firman på bästa sätt, gör bästa möjliga avsättning till periodiseringsfond och expansionsfond för att reglera din inkomst, liksom avdrag för egenavgifter. Mycket att hålla reda på? Inte när man gör det varje dag. Kontakta våra experter i Eskilstuna.

Deklarationshjälp för företagare

Vi hjälper till att upprätta deklarationer för både juridiska och fysiska personer. Vi ger dig svar på alla frågor och ser till att sammanställa alla uppgifter så deklarationen blir fullständig och korrekt. För dig som driver enskild firma har vi verktygen för att beräkna bästa möjliga skatteuttag med hjälp av bland annat räntefördelning, expansionsfond och skogsavdrag när det är tillämpligt. Driver du företaget i aktiebolagsform hjälper vi dig att hålla koll på utdelningsmöjligheter och 3:12-regler.

Vad gäller t ex för avdrag av inventarier, glasögon, bil, traktamente och konferenser och mobil? Skattereglerna ändras och det är inte lätt att som företagare hänga med. Hos Ludvig & Co i Eskilstuna får du hjälp med både bokslutet, deklaration och att betala rätt skatt. Våra rådgivare ser till så du inte missar några möjligheter till avdrag och att du optimerar din skatt.

Vad du får

  • En fullständig och korrekt deklaration.
  • Optimal hantering av avdrag och skatter.
  • Tillgång till specialister som hjälper dig med alla frågor kring lön, ekonomi och skatt.

Hitta till oss i Eskilstuna

Munktellstorget 2
633 43 Eskilstuna

Telefon: 016-17 64 40

Hitta hit

Kontakta oss

Kontakta oss!