fbpx

Stöd & bidrag

Stöd och bidrag som ger dig en knuff i rätt riktning

Minska riskerna och öka dina möjligheter med rätt bidrag

Det är ofta tufft att komma igång med ett nytt företag. Samtidigt är små företag ofta ursprunget till nya innovationer i samhället. Små företag sysselsätter också en stor del av vår arbetsföra befolkning – vilket även det har en mycket viktig betydelse för landets ekonomi. För att stimulera detta finns det hjälp att få – både på nationell nivå och inom EU. Med vår hjälp ökar du dina möjligheter att få det stöd ditt företag förtjänar.

Optimera och säkra dina EU-bidrag med oss

Vi lämnar en garanti på vårt arbete på vårt arbete som säkerställer att du söker rätt stödbelopp. Vi finns på över 130 orter runt om i landet, och kan både ge stöd och rådgivning via telefon, och vid behov komma hem till dig eller ditt arbete.

Så hjälper vi dig som lantbrukare

Hos oss får du som lantbrukare all rådgivning som krävs kring stöd och bidrag på en ort nära dig. Våra EU-specialister utbildas årligen och gör ca 9 000 SAM-ansökningar. Vi hjälper även till med allt från gödselplaner till tvärvillkorsrådgivning och kan vara ditt ombud i eventuella tvister med myndigheter.

I vår tvärvillkorsrådgivning kommer våra certifierade rådgivare ut till dig och går på plats igenom vad du måste uppfylla för att ha rätt till stöd. Rådgivningen tar cirka en halv dag och Jordbruksverket står för 70 % av kostnaden. Ett billigt sätt att känna sig trygg inför en kontroll och ett argument vid bankmötet. Utöver detta kan vi även hjälpa dig med förgröningsrådgivning och EU-kredit. Därtill lämnar vi garanti på vårt arbete.

Läs mer om vår EU-rådgivning

För dig med tjänsteföretag

Även för tjänsteföretaget finns många potentiella bidrag att ta del av. Måste gånger är bidragen utformade för olika ändamål, har olika villkor och olika omfattning. Det kan vara bra att regelbundet hålla koll på vilka tänkbara bidrag som finns att söka, för att ha chansen när bidraget som ditt bolag är kvalificerat för dyker upp. Samtidigt är det då också extra viktigt att göra en ansökan som ger ditt företag bästa chansen att ta del av bidraget. Detta och mycket mer kan våra rådgivare hjälpa dig med. Kontakta ditt närmaste kontor för att få hjälp med bidrag för ditt tjänsteföretag.

Vill du söka stöd eller bidrag?

Prata med oss så hjälper vi dig

Kontakta oss!