fbpx

Sälja din fastighet

Så säljer du din fastighet när du avslutar företag

Vi hjälper dig sälja fastighet – från skog till lantbruk

När du ska avsluta ditt företag är det också viktigt att fundera på vad du vill göra med de fastigheter som tillhör företaget. Oavsett om du vill sälja skog eller har en gammal lantbruksfastighet som gått i arv från generation till generation så kan vi hjälpa dig med alla detaljer som krävs när du vill sälja fastighet i samband med att du avslutar ditt företag.

Att sälja fastighet som företagare

För dig som driver frisersalong, konsultföretag eller annan enskild firma är det förhållandevis enkelt att avsluta företaget utan att behöva tänka på hur det är att sälja en tillhörande fastighet. Oftast hyr man sin lokal, och för fastighetsägaren eller hyresvärden att hitta en ny hyresgäst är sällan svårt. Samma sak gäller om du vill sälja en lokal som du själv äger – här är rutinerna också ganska okomplicerade. Men för dig som äger och driver ett lantbruksföretag med tillhörande jord och skog, eller är skogsägare och vill avsluta ditt företag, kan det vara svårt att veta vad du behöver göra med fastigheten.

Vi hjälper dig sälja lantbruksfastighet

Att sälja en gård med jord eller skog skiljer sig avsevärt från att sälja t.ex. vanlig villa eller bostadsrätt, och det är ofta en komplex process som kan kännas svårt att få överblick över. Ingen fastighet är den andra lik, och processen innefattar flera viktiga delar som kräver särskild expertis. Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet och kompetens från att sälja fastigheter – och kan hjälpa dig med alla detaljer.

Så hjälper vi dig att sälja din fastighet

Vill du sälja din fastighet?

Vi hjälper med de svåra frågorna, skriv direkt till oss!

Kontakta oss!