fbpx

Kund hos Ludvig & Co

Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag. Här har vi samlat ett axplock av vad du som kund hos Ludvig & Co får tillgång till.

Kostnadsfri rådgivning i frågor om affärsjuridik

Du som är kund hos oss kan helt kostnadsfritt ringa till vår Affärsjuridikjour för att få hjälp i olika situationer. Våra kunniga jurister svarar på frågor och ger råd kring allt från bolagsförvärv och ägarskiften till åtgärder vid obetalda fakturor eller fel vid köp av varor.

Affärsjuridikjouren har öppet alla helgfria vardagar klockan 9-11, och du når oss på 010-179 09 00.

Du som kund hos Ludvig & Co kan använda rabatter från Samköpsrabatter

Kapa kostnader! Du som är kund hos Ludvig & Co kan kapa dina kostnader och få rabatt hos fler än 50 omtyckta leverantörer. Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kapa kostnader med Samköpsrabatter