Fritid, tomt & övrigt

Ljuvligt fritidshus i Rättvik nära vatten

Utgångspris

650 000 kr

Försäljningssätt

Anbud senast ons 4 Nov kl 14:00

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 14:25

Adress

Kråkbacksvägen 35 79592 Rättvik

Om fastigheten

Ett mycket välbyggt och välhållet fritidshus beläget ca 50 meter från en tjärn med servitut för bad och båtplats vid Tvärsen ca 200 meter från husen. Möjlighet att även förvärva omgivande skogsfastighet, totalt 46 ha.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Bostadshuset timrades på gården i Nedre Gärdsjö av säljarnas far och flyttades till fastigheten under 1995-96. Byggnaden inrymmer en storstuga med köks och sovalkov. Högt i tak med synliga timmeråsar. Huset värms upp av en Husqvarna vedspis samt en dieselvärmare. Diesel och gasol förvaras i ett förråd utanpå huset. Byggarea ca 50 m²

Hela fastigheten med dess byggnader påvisar ett gediget hantverksarbete och noggrannhet.

Platta på mark med ventilerad grund. Vitriolbehandlat timmer. Rött lertegeltak. Kopplade tvåglasfönster med spröjs och fönsterbågar i dalarött.

Ingen el eller vatten finns indraget till fastigheten.

Bredvid bostadshuset ligger ett stort förråd, byggarea ca 50 m². Förrådet var tänkt att inredas med bastu och dusch samt en liten verkstad/förråd. Innerväggar och fönster saknas men det finns fönster att sätta in. Byggnaden är gjord i lösvirke på gjuten platta.

Vidare finns dass, liten uteduschbyggnad och en farmartank. Även ett plåtskjul som inrymmer ved och förråd.

Fastigheten ligger mitt i skogen ett par hundra meter från sjön Tvärsen. Säljarna äger fastigheten Rättvik Nedre Gärdsjö 14:11 om totalt 46 ha varav ett skogsskifte om 13 ha omger fritidshuset och går ned till sjön. Vid Tvärsen finns ett servitut på bad och båtplats. Även skogsfastigheten Rättvik Nedre Gärdsjö 14:11 är till salu och finns som ett eget objekt på vår hemsida. https://ludvig.se/fastigheter/tillvaxtskog-i-rattvik/

Det finns ett utsiktsservitut mot den vackra tjärnen som medger att ägaren till 14:25 får hålla marken fri från uppväxande trä och sly. Det finns även ett servitut på gångväg ned till Tvärsen samt utrymme på udden för bad och båtplats.

Visning
​Ring eller maila mäklaren för visning

Åsa Eriksson asa.eriksson@ludvig.se, 023-93947​

Elektricitet

Det finns ingen anslutningspunkt för el i omgivningen för tillfället.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna anbud senast ons 4 Nov kl 14:00

Utgångspris: 650 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter