fbpx

Vassa erbjudanden till dig som LRF-medlem

I samarbete med LRF erbjuder vi på Ludvig & Co, tidigare LRF Konsult, dig som LRF-medlem ett flertal tjänster inom redovisning, rådgivning och juridik. Med hjälp av våra lantbruks- och skogskunniga rådgivare vill vi att du ska få möjlighet till ett bättre företagande och få tid att kunna fokusera på att driva ditt lant- eller skogsbruk. Vi hjälper även dig som privatperson med juridiska tjänster.

 

Därför är vi rätt partner för dig som lantbrukare och skogsägare

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivare till landets lantbrukare och skogsägare och vi finns på 130 orter runt om i landet. Vi hjälper våra 70 000 kunder med det ekonomiska och juridiska och ger råd för att utveckla och förbättra din verksamhet. Våra kunder ger oss 9 av 10 i betyg för vår rådgivning* – det borgar för att du väljer en partner som gör att du kan sova gott om natten samtidigt som du får hjälp att ta rätt nästa steg i din verksamhet.

Erbjudanden från Ludvig & Co

Testa oss! Löpande bokföring kostnadsfritt i 3 månader

Är du trött på att sitta med dina kvitton i slutet av månaden och att alltid göra momsen i sista sekund? Då finns vi här och vi har ett exklusivt erbjudande till dig! Du får:

  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Månadsrapportering av ditt företags ekonomi
  • De första tre månaderna kostnadsfritt
Läs mer

Värdecheck 750 kr för nybliven LRF-medlem

Som nybliven medlem i LRF får du en digital värdecheck till ett värde av 750 kronor exkl. moms hos Ludvig & Co.

Läs mer

Har du frågor, kontakta oss!

Kontakta oss!