fbpx

Gården Byter Ägare

Webbinarier om generationsskifte

Välkommen med din anmälan

Hur genomför du ditt generationsskifte på bästa sätt? Hur får du alla i familjen att bli nöjda? Vi på Ludvig & Co vet vad som avgör och vi hjälper er gärna. Webbinarierna genomförs under november månad.

Anmäl dig

Gården byter ägare – webbinarium

Ett generationsskifte är ofta en lång process som kräver mycket förberedelser och god framförhållning för att överlåtelsen ska fungera så smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av överlåtelseform som är det bästa alternativet och upprätta de avtal som krävs, allt enligt gällande lagstiftning. Vi ser till att ni får ett lyckat generationsskifte där hela familjens behov och intressen tillvaratas, både nu och i framtiden.

Välkommen att anmäla dig och din familj till ett coronasäkert webbinarie för ett lyckat ägarskifte! Du kommer i webbsändningen ha möjlighet att ställa frågor.

Vi använder plattformen Teams som plattform för vår livesändning. Du kan ansluta och titta på två olika sätt, antingen direkt via Teams eller i en av webbläsarna Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari.