fbpx

Skogsfastighet

Skogsskifte på Höglandet

Utgångspris

3 200 000 kr

Försäljningssätt

Bud senast fre 1 okt

Visning

  • Skog och mark kan undersökas på egen hand, dock skall hänsyn visas till grannar, djur, ev pågående jakt och liknande. Visning kan även ske efter överenskommelse med mäklaren ring och boka tid.

  • Gå på virtuell visning med Ludvig & Co:s Gårdskarta. Inspektera ägorna från soffan eller på plats. GPS-funktionen i din telefon eller surfplatta hjälper dig hitta rätt.
    Nu kan den som är intresserad av en fastighet till salu, inte bara ta del av bilder, beskrivningar och bilagor, utan även promenera runt på fastigheten och inspektera sina potentiella ägor, från soffan eller på plats på fastigheten. Med hjälp av GPS får du hela tiden information om var du är. Dessutom kan du klicka på kartbilden och få information från skogsbruksplanen om virkesvolym etc. Råkar du kliva över till grannfastigheten upptäcker du det snabbt och kan gå tillbaka igen.
    I Gårdskartan finns Googles kartor och satellitbilder som bakgrundskartor till kartvyn som visar fastighetens utbredning och indelning i olika avdelningar. Man väljer lätt om man vill se fastigheten med kartbild eller satellit, med ägoslagsfärgerna tända eller genomskinliga.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
35,1 ha
Övrigmark
0,7 ha
Inägomark
1,3 ha
Skogsmark
33,1 ha
Virkesförråd
3 400 m3sk

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

DEL AV NÄSSJÖ HÄSTERUM 1:6

Adress

Hästerum 57195 Nässjö

Om fastigheten

Skogsskifte utan byggnader med bra arrondering o m 35 hektar. Beläget 5 km norr om Nässjö. 33,1 ha skogsmark med totalt 3400 m³sk. Bra vägnät.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Jakt

Jakträtten är muntligt upplåten till 2022-06-30.
Älgjakten ingår i Buckhults älgjaktslag (ca 1640 ha). Markerna ingår i Nässjö Norra Älgskötselområde

Skogsuppgifter

Området uppgår till 35,1 hektar, varav , 33,1 hektar är produktiv skogsmark. Virkesförrådet på fastigheten uppgår till 3400 m³sk, vilket ger ett medeltal
103 m³sk per hektar. Trädslagsfördelningen är 37 % gran, 42 % tall och 21 % löv.
Medelboniteten för fastigheten är beräknad till 7,2 m³sk per hektar och år.

Skogsbruksplanen är upprättad i mars 2021 av Södra

Fastighetsbildning

Försäljningsobjektet utgör del av Nässjö Hästerum 1:6 varför fastighetsbildning
måste ske. Köparen svarar för förrättningskostnaden.

Arrende/nyttjanderätter

Inägomarken är skriftligen upplåten till 2023. Eventuella stödrätter återgår till markägaren utan kostnad vid arrendets upphörande.

Forn- och kulturlämningar

På skiftet finns en övrig kulturhistorisk lämning, kolningsanläggning, registrerad. På skiftet finns även ett fornminne, stensättning, registrerat.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna bud senast fre 1 okt

Utgångspris: 3 200 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter