fbpx

Västerås

Fastighetsmäklare med specialistkompetens inom jord och skog i Västerås

I Västerås har vi funnits på orten sedan 1947, fastighetsförmedlingen började i slutet av 80-talet och har hela tiden ökat i omfattning. Vi har specialister på lantbruksfastigheter, fastighetsreglering, klyvning, avstyckning, hyresavtal, arrendeavtal och andra lantbruksrelaterade frågor. Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalité och resurser i kombination med den nära förståelsen och erfarenheten från den lokala marknaden. Vi är Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter.

Fastighetsmäklare med rikstäckande expertis

Ludvig & Co Fastighetsförmedling finns på 130 orter över hela landet, vilket gör att våra fastighetsmäklare har en unik lokalkännedom. Vårt utbud inom fastighetsförmedling innefattar allt från värdering, fastighetsköp och fastighetsförsäljning, till investeringsrådgivning och upprättande av juridiskt hållbara avtal och handlingar. Med vårt stora kontaktnät gör det också möjligt att anlita oss vid så kallad underhandsförsäljning där fastigheten inte annonseras på den öppna marknaden.

Medarbetare i Västerås

Senaste fastigheterna till salu

Våra skogsmäklare i Västerås hjälper dig att köpa, sälja och värdera skog

Ludvig & Co Fastighetsförmedling är Sveriges största förmedlare av skogsfastigheter. Önskar du köpa skog är det därför stor sannolikhet att någon av våra skogsmäklare blir den som hjälper dig genom affären. Vi förmedlar ca 1 000 fastigheter per år till ett värde över 3 miljarder kronor.

Hitta en fastighetsmäklare i Västerås

Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till fastighetsförsäljning och fastighetsköp. Innan du säljer kan det vara intressant att veta vad fastigheten är värd, och för att kunna göra bra investeringar krävs koll på allt från juridiska frågor, ekonomi och skatt. Vi har all den specialistkompetens inom fastighetsförmedling som krävs för att kunna hjälpa dig.

Våra fastighetsmäklare har lång bakgrund inom jord och skog – från agronomer och lantmästare till skogsvetare och jägmästare. Eftersom vi finns över hela Sverige har vi också god lokalkännedom, vilket ger dig de bästa förutsättningar att göra en lyckad fastighetsaffär. Vi strävar efter att du ska kunna känna dig trygg och uppnå så bra resultat som möjligt – oavsett om du ska sälja eller köpa. I Västerås hittar du oss på Badhusgatan 8, vid Domkyrkan – alltid nära tillhands!

Kontakta oss

Kontakta oss!