fbpx

Lantligt boende

Välskött och fin gård med vackert läge och 8,5 ha mark

Utgångspris

4 850 000 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
8,5 ha
Tomtområde
8,5 ha
Boyta
150 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

KLIPPAN FASTARP 3:9

Adress

Fastarp 4480 26494 Klippan

Om fastigheten

Gård på vackert läge i naturskön trakt invid skogsområde och öppna fält. Charmigt bostadshus i 1,5 plan som är i fint skick och med en känsla av ljus och rymd. Stallbyggnad i tegel med hästboxar. Logbyggnad med möjligheter och fd brygghus med bakugn. Areal om ca 8,5 ha mark med åkermark och fina skogsholmar.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Bostadshus uppfört 1927 i 1,5 plan med källare. Byggnaden är uppförd i trä bakom träfasad och under betongpannor. Vattenburen värme från jordvärmeanläggning, det finns även vedpanna med ackumulatortankar. Eget vatten och enskilt avlopp till trekammarbrunn. Fiber finns inkopplat.
Planlösning
Överbyggd uteplats med öppen spis. Hall med tegelgolv, pärlspont och skafferi. Ljust och rymligt kök med matplats, öppen spis med energikassett. Allrum med trägolv. Hall med entré till plattlagd uteplats och trädgård. Allrum och matrum med trägolv. Badrum med dusch, tvättmaskin, toalett och handfat. . På ovanvåningen finns möblerbar hall i kupa. Sovrum med trägolv. Sovrum/barnrum med klädkammare. Sovrum med trägolv och inbyggda klädgarderober. Badrum med badkar, toalett och handfat. Oinredd vind.

Ekonomibyggnader

Korsvirkesbyggnad innehållande bilgarage, förråd med bakugn, vedförråd och garage. Traktorgarage/maskinhall med skjutportar. Byggnaden är 10 x 10 m, uppförd i trä under plåttak. Logbyggnad 10,7 x 20,6 m, i trä under plåttak. I förlängningen finns stall 16 x 8 m. Stallbyggnad 8,8 x 15,8 m, i tegel med vackra järnfönster. I byggnaden finns hästboxar och på bakom stall finns gödselplatta.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 530 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter